Confidentialitate

Copyright

Continutul site-ului eWhisky.ro: textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor, sunt si raman proprietatea Societatii sau, dupa caz, a furnizorilor sau producatorilor produselor oferite prin intermediul website-ului.

Fotografiile  de prezentare au doar caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.

Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea, cu orice titlu, in parte ori intreg website-ului si/sau continutului acestuia sunt stricte interzise.

 

Date personale

Societatea,  in calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului eWhisky.ro respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

Societatea inregistreaza numai acele informatii cu caracter personal care sunt oferite in mod voluntar la vizitarea site-ului. Furnizarea de informatii cu caracter personal prin intermediul site-ului este voluntară, insa prin aceasta actiune ne oferiti permisiunea de a folosi respectivele informatii in scopul declarat.

Societatea va colecta, procesa si/sau utiliza informatiile furnizate de dumneavoastra: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail - Date personale - in scopul administrarii si indeplinirii unui serviciu clienti personalizat, precum si promotii, activitati de sondare a pietei si a opiniei (prin email si comunicatii electronice). Datele personale vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor, in scop de marketing si administrare baza clienti, inclusiv pentru asistenta clienti.

Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (optiuni de genul "sunt de acord", "ok", "trimite", etc), utilizatorul confirma ca a citit si inteles prezenta  prezenta Politica de Confidentialitate si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze la sectiunea “Contact" de pe acest web-site.

Aveti dreptul de a accesa si de a va revizui Datele personale si de a solicita corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea Datelor dvs. personale. Va puteti retrage oricand consimtamantul, accesand rubrica “Contact”.

 

Link-uri

eWhisky.ro poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. 

 

Securitate

eWhisky.ro aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru a proteja datele personale, insa este exonerat de raspundere in cazul unor situatii de manipulare accidentala sau intentionata din partea unor terti, in caz de pierdere, distrugere sau a accesului unei persoane neautorizate.